Friday, December 31, 2010

amma pijat..heheh!!!!

makhluk nie  bekas or Ex anak murid aku...amMMa ijat..atau nama saintifik nyerw amma pepijat..hahahha  amma kalu x tangkap ic kat bilik owang bOley an..????

syambut new year 2011!!!!!!

kebiasaan aku sambut new year nie bese2 je...tp untuk 2011 aku sambut dgn membe sekola..mmg kaki layan arrr...salmie fazil dgn rahmah...walaupun 3 orang je..tapi itu x jadi hal..dapat aku jumpe salmie mmg kurus perot di buatnyer dr mula sampai abis..gelaj je keje kitorg....mula2 ingat nak g tengok wayang..tiket la habis...nak lepas geram punya pasal kitorg pun pe lg wat photoshoot la...hahahhah aku x kasi kalah...asyik eza fuad dgn mie je nak enterperim aku pun nak gak!!!sebabkan x jadik g nengok wayang kitorg pun layan karok....ok gak!!! orang punye le ramai reserved bilik..di sebabkan aku nie regular custemur la kata an..bro keja kat situ pun kasi aku masuk awal..naik hangin je org yg dtg dulu...ada aku kesah.????hahahah.......g pun bro tue dah jadi member aku...lepaih g karok g lak mCd....tp kotorg derive teru jerw,,,,,,hihi orank sikit punye ramai lg nak makan situ....mmg best ar sambut new year tahun nie...mekasih ar kat salmie and rahmah dan che pazil..hhuhu..yg penting kitowg enjoy!!!!

Thursday, December 30, 2010

viDeo seram!!!!! x sengaje....

video

my mom!!

" ni la puan sri norizan yang bergelar ibu kepada noor azli sudin....dan akan diturunkan seorang malaikat yang akan menjaga mu di dalam dunia rahim mu...dan dia akan selalu menjaga mu..maka ini lah malaikat nyerw.....so sayangilah ibu anda  kerana tiada guna hidup di dunia tanpa kasis sayang dan redha dari seorang yg bergelar ibu"
"nie la kembar aku...merangkap kawan baik di dunia dan akhirat....dia nie selalu ada time aku susah dan senang....nama dia ahmad durah..mmg enjoy la kawan dgn dia...susah senang kitowg sama2...frenship neva end..."

memoRi kat mahad!!!! sedey bodo...

"ni antara pic yg aku paling suka time aku mengajar di sana...rindu aku kat budak2 nie..time ni kitowh menang bola sepak bawah 15..dan aku sbg guru pasukan berasa teramatlah seronok nyer......"

 nie lak ank murid yg palink gua syg..syakir..dia nie la penglipur lara aku...selain syakir aku ada amma ijat..peje...moja and ramai gie ar,,tp yg nie paling aku syg...

 yg nie la peje....aku x ajar dia..tp dia rapat ar gak dgn aku!!! manje dye nie dgn aku..manje2 gak tp kalu dye wat salah aku tetap marah...peje nie yg aku suka layan kat dia dia ne lawak sket...muka ganaz tp dlm ati ada tamanhahha...rindu bodo kat dia...huhu
 cun x.?????ha yg nie la adik berangkat aku...cashifah nama dia...dia ne aku ada ajar sbb dye f4..aku suka syg kat dia ne..harap 2011 dia ambik spm dia akan berjaya...aminn.....abg syg adik!!!!

yg nie lak akmal..die nie rapat gak dgn aku . dia nie baik dgn aku...mal nie pendiam org nyer..x banyak ckp..susah nak baca dia nie punye perangai...mal nie bercite2 nak blaja kat mesir..moga dia berjaya...amin...!!!!



















ntah R...layan je R....


~tiba-tiba malam ni aku rasa rindu sangat kepada 
orang yang aku sayang..tapi mungkin segala rasa rindu aku itu kosong kerana dia tidak lagi mengingati aku dan menghargai apa yang baik untuk dirinya pernah aku lakukan...
 arghhhhhh....!!!!!!! manusia memang hanya pandai membawa manis dalam tiap tutur kata..namun kosong tanpa sebarang  makna...apa pun aku tetap menghargai rasa rindu aku ini kepada dia..walau tiada salam balas rindu daripada dia....hai awan malam bawa lah rasa rindu aku ini kepada dia agar hadir diri aku ke dalam tiap mimipi nya....~